• Hög kvalitet!

Om oss

Gerbera startades 2006 med idén om att kombinera Medelhavets spännande matkultur med färgstark svensk design i produkter som tål att användas vid varje måltid, vardag som fest. Besök en av våra återförsäljare runt om i landet och hitta just din favorit! Här kan du läsa mer om våra keramiska familjemedlemmar, hur vi tillverkar våra produkter, och enkelt hitta din närmaste Gerberaåterförsäljare.

Handgjort för att användas var dag när kvalité och smak går först!  

Varje produkt från Gerbera är unik. All keramik är handgjord i en speciell lera av skickliga keramiker och glaserat för hand. Därför förekommer det små variationer mellan produkterna, vilket är en del av charmen med Gerbera. Keramiken kan användas i ugn långt över 250 grader och fungerar utmärkt i mikrovågsugn och kan dessutom frysas. Den unika tillverkningen gör att du kan laga mat som behåller smak och konsistens samt värme eller kyla beroende på vad du lagar.

Vi älskar färg!

Hos oss på Gerbera hittar du alltid något som passar dig. Och för att göra det enkelt att kombinera som du vill, tillverkas vår keramik i 13 härliga färger. Vid tillagning i keramik så bränner din mat inte fast i kanterna och gör våra produkter är fantastiskt lätta att rengöra. Gerberas kontor & showroom finns i Alfta i Hälsingland.

Gerbera AB
Besöks/leveransadress: Norra Ösavägen 16 H 
KONTOR & SHOWROOM för företag och butiker. 822 40 Alfta.

Postadress: Gerbera AB
Tulpans Väg 16 822 31 Alfta Tel. +46 8 570 332 32                  

Mail till info@gerbera.nu  
Vill du bli återförsäljare av keramiken skicka ett mail till oss på info@gerbera.nu